Dagens pass

Red på ängen vid stallet. Har en perfekt stor, klippt äng bredvid hagen. Den är superduper att rida på. Så höll till där. Julle och Stina var med också och coachade om min sits. Det var grymt bra och jag kände stor skillnad.

Skrittade först fram ett par varv på lång tygel. Första gången Tanis gick på denna äng så det fanns mycket att kolla på, även om hon behöll lugntet hela tiden, fast det var några som jobbade med pressäningar på ett tak.

Sammlade upp henne och jobbade lite volter. Hon var fin och började koncentrera sig bra tillslut. Travade på stort spår och volter. Satt ner på volt och hon pinnade på. Men får driva då, då hon tar i så mycket att hon inte orkar trava. Hon likaom får kortslutning och krullar ihop sig jättemycket, haha, sötponnyn:D

Travade av henne lite på en 8:a och längde ut tygeln. Hade inget stöd alls och hon förtsatte trava på med övertramp och fin form. TOPPEN!

Sedan hoppade Stina upp en sväng och skrittade och travade. Tanis blev ordentligt trött, och var bra svettig efteråt. Så fick stå och torka med fleeectäcke en stund och sedan komma ut i hagen med kompisarna.

Bilderna är dåliga, pga att det var mörkt ute:S




Snackar med tränarna:P





















Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni ser toppen ut Tanis och du ....och lyckliga :)

Krama Tanis från mig ( stallet ser riktigt fint ut också, mindes inte hur det såg ut fr förra året då vi besökte shettisarna)

hälsar annapanna

2011-09-01 @ 14:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0